fietsje

Zoals jullie lazen op de Annelief en leed facebookpagina is het certificaat Engels binnen. Wat mijn doel voor deze zomer is?

Fietsen!

Ik hoor een paar van jullie denken: ‘’Daar was je toch al mee bezig/bezig geweest?’’

Jep.. Dat was ik ook. Zelfs de hele vorige zomervakantie lang! (http://anneliefenleed.nl/fietsen/) Tot de fiets terug moest naar het revalidatiecentrum en de tweede stap toch niet zo goed geregeld was als ze lieten overkomen.

Ze hadden namelijk wel een andere lage instapfiets te huur maar zonder zijwielen die hoger gezet konden worden. En aangezien ik nog net niet zo ver was om helemaal zonder zijwielen te oefenen was dit geen optie…

Veel gedoe volgde. Mijn driewielfiets, waar ik eigenlijk niet meer op fietste, zou worden ingeleverd om er een lage instapfiets (zonder ondersteuning) met zijwielen voor aan te vragen.

Je hoopt stiekem dat dit een beetje snel verloopt zodat je verder kunt (of in ieder geval kunt onderhouden wat je hebt opgebouwd) maar we hadden het ook wel kunnen weten.

Een lange wachttijd en veel regeltjes verder is alleen de aanvraag voor de zijwielen goedgekeurd en moesten we uiteindelijk alsnog zelf op zoek naar een (lage instap) fiets zodat dan eindelijk de zijwielen eraan konden worden gemonteerd. Helaas 8 maanden later maar HIJ IS ER.

Jullie mogen best weten dat ik het lastig vond om weer van voor af aan te beginnen. Vooral omdat ik al zo’n stap had gemaakt. Mensen schrikken ook vaak als ze mij op deze fiets zien fietsen. Ineens is de beperking ‘’zichtbaar’’ en lijkt het zelfs erger dan het is.

Terwijl ik eigenlijk in training ben en het velen malen erger kan (ik bedoel; ik kàn tenminste fietsen).

 

Dus.. (ik) GA TOCH HEEN FIETSEN

Want, 3 maal = scheepsrecht??

 

Wordt vervolgd…

 

In de tussentijd lieve lezers:

Keep pace stoepkrijt

 

2 reacties op “Zomerse doelen

  1. Lisa

    Super knap dat je je schouders eronder zet en het ‘gewoon’ weer doet. Jij rockt m’ Anne-Lie. Ik hoop dat er een stijgende lijn in blijft zitten en dat je veel fijne fiets kilometers kunt maken!

    Antwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *