Over mijcollage de goede formaat

Omdat ik natuurlijk niet alleen ‘’mijn verhaal’’ ben, vertel ik hier nog even iets over mijzelf.

Ik ben dus Anne-Lie. Ik woon nog bij mijn ouders thuis met mijn twee oudere broers. Zij sporten allebei heel fanatiek. Ik deed ook altijd aan sport. Zo heb ik jarenlang op handbal gezeten en hield ik van hardlopen. Nog steeds hou ik van sport en beweging en ga ik als het even kan naar een wedstrijd van mijn broers om ze aan te moedigen. Verder hou ik van gezelligheid en creatief bezig zijn. Schilderen, tekenen, knutselen (DIY), fotograferen, (liedjes) schrijven, zingen en gitaar spelen.

 

School

Het is mijn droom om uiteindelijk mijn havo af te ronden en weer naar school te kunnen. Ik zit nu in 5 havo en probeer mijn diploma d.m.v. vakcertificaten te behalen.

 

kopje

 

Bloggen

Sinds kort kan ik een nieuwe hobby aan mijn lijstje toevoegen: Bloggen! Het leukste is dat ik hierin al mijn nieuwtjes en hobby’s kan uitten en met name het schrijven. Iets dat ik altijd al leuk heb gevonden. Het thema van anneliefenleed.nl is heel breed. Eigenlijk deel ik er bijna alles wat mij bezig houdt. Dit kan echt van alles zijn; van een D.I.Y knutselproject en hobby tot een nieuw inzicht of ervaring. In dit alles hoop ik mijn creativiteit en mijn verhaal kwijt te kunnen. Tevens is het mijn doel mensen te inspireren, te motiveren en te amuseren. Hopelijk lukt dit! Ik wens je in ieder geval veel kijk- en leesplezier!

 

Helaas maak ik ook mindere dagen mee door mijn ziekte N.A.H… Wil je mijn verhaal lezen? Druk op de button!

button mijn verhaal