Even een update voor de mensen die daar geïnteresseerd in zijn: ik heb weer gejogged!!! Eindelijk kan ik jullie laten zien waar ik de afgelopen jaren mee bezig ben geweest!! Het filmpje is trouwens wel weer een aantal maanden geleden gemaakt. Naast mij loopt mijn lieve oefentherapeute mee.

Wat ik nog even uit wil leggen is het volgende: Ik kijk misschien niet zo blij, als ik ben, 😉 maar dit komt omdat het allemaal niet meer op de automatische piloot gaat en ik goed moet nadenken tijdens het lopen.. Vandaar 😉 Maar hé! Ik heb een doel behaald!!! En het is een begin!! Ik moest ook uit de rolstoel komen, dus als je het zo bekijkt zie je echt wel dat het langzaam maar zeker de goede kant op gaat! Alle moeite is dus echt niet voor niets.
Enne, ik zei het toch: zeg nooit nooit!!

Wat was jullie hoogtepunt dit jaar??

Ik wens IEDEREEN die dit leest alvast een heel mooi, gelukkig & vooral gezond 2014!! Op naar het nieuwe jaar! Met elkaar.

foto blog filmpje joggen

Reactie op “Filmpje Joggen

  1. gerdien

    Ik zit even je hele site weer eens te kijken, en eigenlijk moet ik naar mijn werk, maar als ik jou dan zie joggen en knokken …… dan moet ik meer beseffen hoe kostbaar het leven is en meer genieten van alles.. je gezin, je gezondheid , het mooie weer van vandaag, meer tijd vrij maken voor mensen enz.

    Antwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *